Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjonskapsler

Europeisk lovgivning krever at du som nettbruker skal bli informert om informasjonskapsler på nettsteder. Vi beskriver her bruk av informasjonskapsler og personvern ved villasolhaug.no

Hvem vi er

Bedriftsnavn: Villa Solhaug AS
Organisasjonsnummer:  920384129MVA
Nettsted: www.villasolhaug.no
Adresse: Bjorøyveien 315, 5177 Bjørøyhamn
Epost: [email protected]
Telefon:  930 35 703
Hosting av nettstedet: Kolbrun Retorikk AS

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når besøkende eller brukere sender inn et skjema, tar vi IP-adressen til spambeskyttelse. Vi fanger også e-postadressen og kan fange opp andre personopplysninger som er inkludert i skjemafeltene.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Dette nettstedet kan bruke informasjonskapsler på administrasjonssiden for å etablere forbindelser med tredjepartsleverandører for å sende og motta sikkerhetskopier. Disse leverandørene inkluderer Google Disk, Dropbox, Amazon S3 og phpseclib for FTP-kontoer. I tillegg kan informasjonskapsler angis for potensielt å fikse cron-forespørsler på uregelmessige servere. Disse informasjonskapslene varer i 14 dager.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vår side samler anonym informasjon om besøk på vår side. Denne brukes til å sørge for at du som bruker får en best mulig opplevelse hos oss, og for å videreutvikle vårt tilbud.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dette nettstedet kan bruke en tredjepart til å lagre sikkerhetskopier av filene og databasen der personlig informasjon er samlet. Disse tjenestene inkluderer Google Disk, Dropbox, Amazon S3, FTP / SFTP for andre servere og WPMU DEV Cloud Storage.

Dette nettstedet kan bruke WPMU DEV tredjeparts skylagring for å lagre sikkerhetskopier av dets revisjonslogger der personlig informasjon er samlet.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.
Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Når besøkende eller brukere sender inn et skjema, beholder vi dataene i 30 dager etter bookingen er gjennomført. Evt. slettes de ved kansellering.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller svart via et skjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Tilleggsinformasjon

Dette nettstedet gir mulighet til administratorer å sette opp tredjeparts destinasjoner for å sende og motta sikkerhetskopier. For å opprette disse destinasjonene lagres personopplysninger. Disse dataene inkluderer administratorens navn, e-post, UID og land for Dropbox-kontoer og legitimasjon for FTP-kontoer.

Dette nettstedet oppretter og lagrer en aktivitetslogg som fanger IP-adressen, brukernavnet, e-postadressen og sporbrukeraktiviteten (som når en bruker skriver en kommentar). Informasjon vil bli lagret lokalt i 30 dager og eksternt i 1 år. Informasjon om eksterne logger kan ikke slettes for sikkerhets skyld.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vår nettside er beskyttet gjennom installerte sikkerhetstiltak på selve siden og gjennom vår hostingløsning, for å best mulig ivareta dine personopplysninger.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close