Vårt tilbud

Villa Solhaug er et gjestehus på Søre Bjorøy beregnet for utleie til privatpersoner og firmaer til arrangementer, feiringer, brylluper, konfirmasjoner, andre begivenheter, events, firmaturer, familieferier, mm. Huset kan leies kun til arrangementer eller med overnatting, se våre rom for priser og nærmere informasjon om huset.

Huset er selvbetjent og ubetjent, og gjester vil således disponere huset og eventuelle rom som er leid alene. Adgang til huset og rommene vil bli via kodelås. Rengjøring ved avreise er inkludert i prisen. Ved ønske om rengjøring utover dette kan det ordnes mot et tillegg i pris.

Da huset er selvbetjent er det ikke inkludert noen form for servering i prisen, men vi kan være behjelpelig med innkjøp til frokost etc. på forespørsel (mot tillegg i pris). Dersom mat ønskes levert til huset som catering, eller tilberedt på stedet av kokk, kan dette leveres av våre samarbeidspartnere eller Dere kan ordne dette på egen hånd. Dere kan også kombinere opphold i huset med bespisning på Cornelius på Holmen.

Huset har ikke egen skjenkebevilling. Ved lukkede selskaper arrangert av privatpersoner er dette imidlertid som regel ikke nødvendig så lenge det ikke tas betalt for drikken. Kunder er imidlertid selv ansvarlig for å undersøke med kommunen om det er behov for skjenkebevilling, og å søke om dette ved behov.

Ved leie til arrangementer er det plass til ca. 50 gjester i spisesal/underetasje, og ca. 16-18 gjester i stue (1. etasje). Det er også mulig å utvide antall plasser i stue ved å sette opp paviljong i hagen foran stuen. Ved mer uformelle arrangementer der gjestene ikke må sitte til bords, kan selskapet også bestå av flere enn 50 (f.eks i kombinasjon med partytelt i hagen).

Ved å leie huset har gjestene tilgang til kjøkken, stue, fellesarealer (inkludert utearealer), samt bad i 1. etasje. Ved leie av rom har en i tillegg tilgang til de rom som er bestilt, og ved bestilling av flere rom enn rommene i 1. etasje har en også tilgang til bad i 2. etasje.

Vi leier for tiden ikke ut rom enkeltvis, slik at som kunde leier du hele huset med tilgang til de rom som er bestilt.

Det er stor parkeringsplass foran huset, og mulighet for adkomst via sjøen (må varsles i forkant). Huset har tilgang til egen kai og flytebrygge hvor en kan legge til eller bli hentet/levert ved bestilling på Cornelius, eller ved andre maritime events. Det er også mulig å komme seg til huset ved offentlig transport (buss 43).

Vi kan nå også tilby utleie av egen 14 fots båt med påhengsmotor (på forespørsel) samt kajakk.

Hos oss sover du for øvrig trygt. Alle rom er sprinklet og bygget som egne brannceller i tillegg til moderne brannvarslingsanlegg. Vi tilfredsstiller således alle krav til brannsikkerhet etter dagens standard. Dørene er også lyddører slik at du ikke blir forstyrret av andre gjester.

Vi gjør oppmerksom på at bestillende kunder (ansvarlig kontaktperson) må være fylt 25 år for å kunne bestille opphold hos oss. Andre gjester er imidlertid selvsagt også velkommen i alle aldre, herunder også barn, så lenge den som bestiller oppholdet tilfredsstiller denne betingelsen.

Vi ønsker våre gjester hjertelig velkommen!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close